Thursday, July 14, 2016

Krūtų pakėlimo operacija ne tokia baisi

Moterys linkusios kiek bijoti įvairių operacijų, ne išimtis ir krūtų pakėlimo operacija, kuriai ryžtasi vis daugiau moterų. Tačiau šios bijoti tikrai nevertėtų, nes tai ganėtinai lengvai pernešama, didesnių sunkumų nesukelianti operacija, kurios rezultatas verčia džiaugtis ir mėgautis gyvenimu.
Operacija yra saugi, nesudėtinga, nes jos metu pašalinamas odos perteklius ir suformuojamas krūties kontūras, atstatomi speneliai į natūralią vietą. Operacija trunka apie 3 valandas, o Jums yra taikoma bendrinė nejautra.
Kadangi tai chirurginė operacija, kurios metu atliekamas pjūvis - randas yra neišvengiamas, bet jis yra nežymus, o patyrusi chirurgo ranka gali padėti paslėpti randą taip, jog jis būtų beveik nematomas. Mąstančioms apie krūtinės didinimą pakėlimo operacijos metu yra tokia galimybė - tuomet būtų įdedamas implantas ir ne tik atstatytumėte savo krūtis į natūralią vietą, bet kartu ir galėtumėte džiaugtis Jums labiau patinkančius dydžiu.
Kuomet krūtų pakėlimo operacija atlikta 1-2 paras tenka praleisti klinikoje. To reikia norint, jog gydytojas galėtų įvertinti rezultatą, be to, praėjus pirmai parai perrišami tvarsčiai, suteikiama reikiama slaugos pagalba, priežiūra. Po savaitės jau galite grįžti į įprastą gyvenimo ritmą, tačiau apie mėnesį ribojant fizines veiklas, pusę metų reikėtų saugoti randą nuo tiesioginių saulės spindulių - tai padidins galimybė išvengti aiškiai matomo, ryškaus rando.
Komplikacijos krūtų pakėlimo operacijos metu ir po jos - retas reiškinys. Dažnai moterys išsigąsta raudono rando, tačiau po kurio laiko jis tampa balkšvas, odos spalvos, tad sunkiai matomas net ir pačiai moteriai. Be to, krūtinė dažniausiai dengiama liemenėle ar maudymosi kostiumėliu - po jais rando visai nesimato.
Ši operacija - tai galimybė atsijauninti, pasimėgauti jaunystės dienomis ir vėl. Ypatingai rekomenduojama visoms moterims, kurios tikrai atidžiai rūpinasi savo išvaizda, bet nuo laiko tėkmės negali pabėgti - tai vienas iš būdų stabdyti laiką, koreguoti jo paliekamas žymes. Išspręskite šią nedidelę problemėlę ir galėsite mėgautis nuostabiomis emocijomis, labiau pasitikėsite savimi ir džiaugsitės gyvenimu.

1 comment:

  1. Aš jau kurį laiką svarstau apie šią operaciją, bet taip pat labai bijau. Gal daugiau netgi ne būtent krūtų operacijos, bet apskritai operacijos, nes juk kartais ir paprasčiausią operaciją darant, gali nutikti kas nors... Todėl prieš ką nors darydama, noriu įsitikinti, kad esu sveika ir neturiu jokių rizikos veiksnių. Kokie laboratoriniai tyrimai reikalingi prieš atliekant krūtų pakėlimo operaciją? Ką dar reikėtų būtinai pasitikrinti?

    ReplyDelete