Tuesday, July 12, 2016

Pakelti krūtis prireikia ne tik daugiavaikėms motinimos

Nereta jauna moteris gali pasakyti, jog daug vaikų nenorėtų vien dėl nukarusios krūtinės. Kitos net ir po gimdymo atsisako vaiką maitinti savo pienų dėl tos pačios priežasties, tačiau krūtų išvaizda kinta ne tik dėl šių priežasčių. Standžią krūtinę per laiką moterys praranda ir dėl amžiaus, o kartais net ir paveldi.
Krūtų pakėlimas padeda atrodyti vėl jaunai, nelieka amžiaus, senėjimo žymių, tad jei prisižiūrite ir iš veido atrodote jaunai, neleiskite, jog krūtinė Jus išduotų. Dažniausiai dėl pakitusios krūtinės formos daugiausiai pergyvena pačios moterys, ima jausti diskomfortą, nesijaučia patrauklios, todėl kuklinasi, renkasi uždaresnius drabužius, nejaukiai jaučiasi net prie savo antrosios pusės. Tai - tiesus žingsnis į depresiją, todėl to išvengti siekiančios moterys vis drąsiau kreipiasi į specialistus ir susigrąžina prarastą krūtinės formą, savo privalumus.
Ši problema dažniau sutinkama vyresniame amžiuje, tačiau pas gydytojus ateina ir ganėtinai jaunos moterys, neturėję nei vaikų, nei susidūrę su kitomis problemomis, kurios galėtų būti lėmusios krūtų deformaciją. Greičiausiai tai genetikos "dovana", tačiau ne kliūtis gydytojui šią bėdą išspręsti ir kilstelėti krūtis tiek, kad jos būtų patrauklios, suteiktų pasitikėjimo jų savininkei.
Krūtų pakėlimas leidžia jau visai greitai džiaugtis jaunatviška forma, o po kelių mėnesių krūtų forma išryškėja. Kai kurios moterys nustemba, jog joms pakėlus krūtis reikia dydžiu mažesnės liemenėlės, tačiau ne krūtinės dydis sumažėja, o jų forma tampa taisyklingesnė, jos tampa stangresnėmis.ir nebereikia dėvėti per didelės liemenėlės.
Krūtų pakėlimo operacija yra puikus pasirinkimas daugumai moterų, susidūrusių su minėta problema, tačiau norinčių ne su ja susitaikyti, o rasti sprendimą, vėl mėgautis jaunatviškumu, dėvėti atviresnius rūbus ir pamiršti diskomfortą. Rezultatą teigiamai turėtų įvertinti ne tik pati moteris, bet ir jai brangūs žmonės, kadangi rezultatas akivaizdžiai pastebimas ir tikrai džiuginantis.

No comments:

Post a Comment